BBQ-glaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 BBQ-glaseret kylling

BBQ-glaseret kylling

med persillekartofler og majssalat

Kød, kartofler og salat. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger BBQ-kylling, og samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med persille og mayonnaise. Vi serverer vores kød og kartofler med en hjemmelavet BBQ-sauce og en frisk kål-majssalat.

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

500 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Majs

½ stk

Glaskål, hvid

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3533 kJ
Kalorier (kcal)844 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat82 g
Sukker26.2 g
Kostfibre12.1 g
Protein46.2 g
Salt3.7 g
Potassium1150 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

Steg kylling
2

Krydr kylling med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme. Steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav majssalat
3

Imens, skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.

Halver citron.

Hæld væde fra majs.

Pisk olivenolie, citronsaft, sukker og salt sammen i en stor skål.

Vend kålblanding, majs og glaskål i skålen.

Glaser kylling
4

Smelt smør i samme stegepande på middel varme

Tilsæt BBQ-sauce og vand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt kylling, og vend sammen.

Tilsæt persille
5

Hak persille fint.

Vend persille og mayonnaise i gryden med kartofler lige inden servering.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret majssalat, kartofler, kylling og BBQ-sauce på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image