topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaserede hakkebøffer

BBQ-glaserede hakkebøffer

med ovnstegte kartofler og frisk glaskålssalat

I aften frister vi med hakkebøffer med innovativt tilbehør. Rustikke hakkebøffer får et ekstra twist ved at blive glaseret i BBQ-sauce. Kartofler får vidunderlig smag af at blive ovnstegt med cajunkrydderier. Vi serverer vores bøffer og kartofler med en frisk salat med æble, glaskål, spinat, yoghurt, løg og radiser.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

400 g

Små kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Kyllingebouillon

½ stk

Citron

75 g

Radiser

1 stk

Æble

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Rødløg

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¾ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)622 kcal
Energi (kJ)2601 kJ
Fedt20.2 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat69.2 g
Sukker27.3 g
Protein37.5 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Sylt radiser og løg
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Skær radiser i tynde skiver.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland radiser, rødløg, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk I 1/2 tsk] og citronsaft i en mellemstor skål.

Bland hakket oksekød, hvedemel [1 spsk I 2 spsk], æg [1 stk | 2 stk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Kom fars direkte i stegepanden med en ske, og tryk flade til hakkebøffer (2 pr. person).

Steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

TIP: Vend kun bøfferne en gang, for at sikre, at de holder sammen og får en flot stegeskorpe.

Lav glaskålssalat
4

Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Skær æble i 1 cm tern.

Skræl glaskål [½ stk, 2P], og skær i 1 cm tern.

Bland glaskål, æble, spinat, yoghurt og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en stor skål.

Rør radiser og rødløg (inklusive lage) i lige inden servering.

Glaser hakkebøffer
5

Overfør hakkebøffer til en tallerken.

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt hakkebøffer, og vend med sauce.

Server
6

Anret kartofler, hakkebøffer og glaskålssalat på tallerkener.

Top hakkebøffer med med sauce fra panden.