
Der er kun én konge i rodfrugtimperiet, og det er kartoflerne. Sammen med gulerødder danner de en puré, der på charmerende vis komplementerer basilikumkrydret kylling. Æblesalaten forbinder smagene og afslutter den kulinariske cirkel.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 g
Honning
150 g
Crème fraiche
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 pose
Basilikum
1 stk
Zucchini
1 stk
Æble
500 g
Kartofler
2 stk
Gulerod
300 g
Kyllingelårfilet

Skræl kartofler og gulerødder. Skær i 2 cm tern. Læg i en gryde med vand*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 20-25 min.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i tynde strimler. Brun i 2-3 min. Sænk til lav varme. Tilsæt honning, creme fraiche og soja. Krydr med salt* og peber*. Lad simre i 8-10 min.

Hak basilikum (med stilk) groft (gem et par blade til anretning). Tilsæt til panden med kylling.

Riv zucchini og æble. Bland i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Hæld vand* fra kartofler og gulerødder. Tilsæt en klat smør*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Krydr med salt* og peber*.

Anret kylling og gulerodsmos på tallerkener. Server med æblesalat.