Bao-boller med sprødpanerede østershatte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bao-boller med sprødpanerede østershatte

Bao-boller med sprødpanerede østershatte

2 portioner | med asiatisk dressing og forårsløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med agurk og panerede, sprødstegte østershatte vendt med asiatisk dressing, og topper med peanuts og forårsløg. Perfekt frokost eller aftensmad når du vil have noget lidt ud over det sædvanlige!

Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Østershatte

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

40 g

Asiatisk dressing

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til svampe

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2015 kJ
Kalorier (kcal)482 kcal
Fedt17.8 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker16.5 g
Protein15.6 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Steg svampe
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Riv svampe i 2 cm strimler.

Bland svampe, mel og salt i en mellemstor skål.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svampe i 4-5 min (lad overskydende mel blive i skålen), indtil sprøde og gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Dryp med asiatisk dressing lige inden servering, og vend sammen.

TIP: Steg ad omgang for at undgå at overfylde stegepanden.

Forbered råvarer
2

Imens, halver lime.

Skær forårsløg og agurk i tynde skiver.

Hak peanuts groft.

Varm bao-boller
3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret bao-boller på tallerkener, og top med agurk, svampe og et skvæt limesaft.

Drys med forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image