Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med agurk og panerede, sprødstegte østershatte vendt med asiatisk dressing, og topper med peanuts og forårsløg. Perfekt frokost eller aftensmad når du vil have noget lidt ud over det sædvanlige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Østershatte
6 stk
Bao-boller
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
40 g
Asiatisk dressing
1 stk
Agurk
1 stk
Forårsløg
1 stk
Lime
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til svampe
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Riv svampe i 2 cm strimler.
Bland svampe, mel og salt i en mellemstor skål.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svampe i 4-5 min (lad overskydende mel blive i skålen), indtil sprøde og gyldne.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Dryp med asiatisk dressing lige inden servering, og vend sammen.
TIP: Steg ad omgang for at undgå at overfylde stegepanden.
Imens, halver lime.
Skær forårsløg og agurk i tynde skiver.
Hak peanuts groft.
Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret bao-boller på tallerkener, og top med agurk, svampe og et skvæt limesaft.
Drys med forårsløg og peanuts.