Skip to main content
Bao-boller med sprødpanerede østershatte

Bao-boller med sprødpanerede østershatte

2 portioner | med asiatisk dressing og forårsløg

3.3
(9)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores baos med agurk og panerede, sprødstegte østershatte vendt med asiatisk dressing, og topper med peanuts og forårsløg. Perfekt frokost eller aftensmad når du vil have noget lidt ud over det sædvanlige!

Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Østershatte

8 stk

Bao-boller

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Citrusfrugt

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til svampe

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)1291 kJ
Kalorier (kcal)309 kcal
Fedt22.9 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat17.1 g
Sukker8 g
Kostfibre5.6 g
Protein11.1 g
Kolesterol0.6 mg
Salt2.1 g
Potassium303.9 mg
Calcium37 mg
Iron1.4 mg

Fremgangsmåde

Steg svampe
1

Bring en mellemstor gryde med vand i kog, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Riv svampe i 2 cm strimler.

Bland svampe, mel og salt i en mellemstor skål.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svampe i 4-5 min (lad overskydende mel blive i skålen), indtil sprøde og gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Dryp med asiatisk dressing lige inden servering, og vend sammen.

TIP: Steg ad omgang for at undgå at overfylde stegepanden.

Forbered råvarer
2

Imens, halver citrusfrugt.

Skær forårsløg og agurk i tynde skiver.

Hak peanuts groft.

Varm bao-boller
3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 40 sek i mikrobølgeovnen, eller placer i en si, og damp under låg over det kogende vand i gryden i 3-5 min.

TIP: For det bedste resultat, tilbered bollerne lige før servering, så de forbliver varme og bløde.

Server
4

Anret boller på tallerkener, og top med agurk, svampe og et skvæt citrusfrugtsaft.

Drys med forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image