Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bahn mi er en klassisk vietnamesisk sandwich, som er fyldt med smagfulde, aromatiske ingredienser. Vi fylder vores lækre bahn mi med ingefærkrydret svinekød, syltet gulerod og frisk mynte og koriander, og anbefaler den både til frokost og aften.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
300 g
Svineschnitzel
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Gulerod
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Vand til syltning
1 tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Placer baguette på en bageplade med bagepapir, hvis du vil varme dem.
Varm i ovnen i 7-8 min, eller indtil sprøde og ristede.
TIP: Vores baguette er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Hak mynte og koriander groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend gulerod i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Skær svinekød i 1 cm brede strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie på en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med Ginger Ninja og salt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Overfør til en tallerken.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Halver baguette på langs, og smør begge sider med asiatisk mayonnaise.
Fyld med gulerod, svinekød, koriander og mynte.