
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Bahn mi er en klassisk vietnamesisk sandwich, som er fyldt med smagfulde, aromatiske ingredienser. Vi fylder vores lækre bahn mi med ingefærkrydret svinekød, syltet gulerod og frisk mynte og koriander, og den er genial både til frokost og aften!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Mynte & koriander
1 stk
Gulerod
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja, Sesam)
1 tsk
Sukker til syltning
2 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Placer brød på en bageplade med bagepapir, hvis du vil varme dem.
Varm i ovnen i 7-8 min, eller indtil sprøde og ristede.
TIP: Vores brød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Hak mynte og koriander groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend gulerod i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.

Skær svinekød i 1 cm brede strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie på en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med Ginger Ninja og salt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Overfør til en tallerken.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Del brød på langs, og smør begge sider med asiatisk mayonnaise.
Fyld med gulerod, svinekød, koriander og mynte.