topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Vietnamesisk banh mi-sandwich

2 portioner | med asiatisk mayonnaise

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bahn mi er en klassisk vietnamesisk sandwich, som er fyldt med smagfulde, aromatiske ingredienser. Vi fylder vores lækre bahn mi med ingefærkrydret svinekød, syltet gulerod og frisk mynte og koriander, og anbefaler den både til frokost og aften.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

300 g

Svineschnitzel

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Gulerod

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Vand til syltning

1 tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2876 kJ
Kalorier (kcal)687 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat73.2 g
Sukker13.2 g
Protein40.1 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Placer baguette på en bageplade med bagepapir, hvis du vil varme dem.

Varm i ovnen i 7-8 min, eller indtil sprøde og ristede.

TIP: Vores baguette er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Sylt gulerod
2

Hak mynte og koriander groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål. 

Vend gulerod i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

3

Skær svinekød i 1 cm brede strimler på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie på en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Ginger Ninja og salt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

4

Halver baguette på langs, og smør begge sider med asiatisk mayonnaise.

Fyld med gulerod, svinekød, koriander og mynte.