topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod & asiatisk mayo (OBS! Æg medfølger ikke!)

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Hvidvinseddike

300 g

Kyllingebryststrimler

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand* (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 2)

2 stk

Æg (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)634 kcal
Energi (kJ)2654 kJ
Fedt27.93 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat44.21 g
Sukker13.9 g
Protein48.82 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød på midten og på langs.

Sylt gulerod
2

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk I 4 spsk] med et nip sukker* og salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Bland Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Vend kylling i skålen.

Tilbered kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende.

Bland asiatisk mayo
5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

Server
6

Smør brød med asiatisk mayo. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlægTIP: Server overskydende grøntsagerne, som ikke får ikke plads i brødet, ved siden af.