HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Sataykylling
topBanner
Asiatisk sataykylling

Asiatisk sataykylling

med vild rissalat og frisk koriander

Føles det langt til Indonesien? Bare rolig, om mindre end en time kommer du til at føle, at du er der, når du tager første bid af denne gastronomiske sensation. Delikat kylling marineret i flot og velsmagende sataysauce! Den luftige vildrissalat er en fest for både øjne og mund med smukke grøntsager og et hav af smage.

Tags:Hurtig
Allergener:GlutenSojaJordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

150 g

Kålblanding, skåret

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

150 g

Vilde basmatiris

300 g

Kyllingebryst, strimler

100 g

Sataysauce

(IndeholderGluten, Soja, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)606 kcal
Energi (kJ)2534 kJ
Fedt9.09 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat81.94 g
Sukker15.8 g
Protein48.12 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt*, og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Riv limeskal fint, og skær lime i både. Bland sataysauce, sojasauce, limeskal og et skvæt limesaft i en lille skål. Smag til med et nip salt* og peber*.

4

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit chili [½ stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Bland kålblanding, gulerod, halvdelen af koriander og sataymarinade [2 spsk | 4 spsk] i en skål. Smag til med salt* og peber*.

5

Tag panden med kylling af varmen, når den er færdigstegt. Tilsæt resterende sataymarinade og vand* [1/2 dl | 1 dl], og vend sammen indtil kyllingen er dækket. Skær kylling i skiver.

6

Anret hvidløgsris og salat på tallerkener. Top med kylling. Dryp med overskydende sataymarinade fra stegepanden. Drys med chili og resterende koriander. Server med resterende limebåde.