
Asiatisk nudelsalat
med stegt portobello og spicy hvidløgsolie
Er I sultne og vil have mad på bordet i en fart, men uden at gå på kompromis med smag og udseende? Det hjælper vi gerne med, med denne enkle, men yderst tiltalende opskrift på asiatisk nudelsalat. Vi steger portobello, rødløg og grønne bønner og blander med nudler, asiatisk woksauce og sesamfrø. Vi topper med chili og hvidløgsolie, og serverer med sprød agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Portobello
150 g
Grønne bønner
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Agurk
1 pose
Koriander
1 g
Chiliflager
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
125 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær svampe i 1 cm skiver.
Skær ender af grønne bønner, og del på midten.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg og svampe i 5-6 min, eller indtil bløde og let brunet.
Tilsæt grønne bønner og halvdelen af hvidløg, og steg videre i 1-2 min.
Krydr grøntsager med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber.
Skær agurk i 2 cm tern.
Pluk koriander.
Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk], chiliflager, resterende hvidløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af sesamfrø i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis ikke er til stærk mad.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Sænk til middel varme.
Tilsæt asiatisk woksauce, resterende sesamfrø, nudler, nudelvand og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Tag panden af komfuret.
Anret nudelsalat i dybe tallerkener.
Server agurk i en lille skål, dryp med en skefuld hvidløgsolie.
Top nudelsalat med resterende hvidløgsolie.
Drys med koriander.