topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

med stegt portobello og spicy hvidløgsolie

Er I sultne og vil have mad på bordet i en fart, men uden at gå på kompromis med smag og udseende? Det hjælper vi gerne med, med denne enkle, men yderst tiltalende opskrift på asiatisk nudelsalat. Vi steger portobello, rødløg og grønne bønner og blander med nudler, asiatisk woksauce og sesamfrø. Vi topper med chili og hvidløgsolie, og serverer med sprød agurk.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Gluten
Sulfitter
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

150 g

Grønne bønner

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 pose

Koriander

1 g

Chiliflager

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

125 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)574 kcal
Energi (kJ)2402 kJ
Fedt26.99 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat67.59 g
Sukker16.5 g
Protein13 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær svampe i 1 cm skiver.

Skær ender af grønne bønner, og del på midten. 

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og svampe i 5-6 min, eller indtil bløde og let brunet. 

Tilsæt grønne bønner og halvdelen af hvidløg, og steg videre i 1-2 min.

Krydr grøntsager med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber.

Bland hvidløgsolie
3

Skær agurk i 2 cm tern.

Pluk koriander. 

Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk], chiliflager, resterende hvidløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af sesamfrø i en lille skål. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis ikke er til stærk mad.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Tilsæt nudler
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt asiatisk woksauce, resterende sesamfrø, nudler, nudelvand og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet. 

Tag panden af komfuret.

Server
6

Anret nudelsalat i dybe tallerkener.

Server agurk i en lille skål, dryp med en skefuld hvidløgsolie.

Top nudelsalat med resterende hvidløgsolie. 

Drys med koriander.