topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kyllingebowl

Asiatisk kyllingebowl

med ingefærris og sesammayo

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)750 kcal
Energi (kJ)3136 kJ
Fedt23.77 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat84.09 g
Sukker22 g
Protein47.03 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Skræl ingefær, og riv fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland sesammayo
4

Bland mayonnaise, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål.

Tilsæt kylling
5

Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op. Smag til med salt* og peber*.Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ingefærsris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med sesammayo. Top med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image