HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Kyllingebowl
topBanner
Asiatisk kyllingebowl

Asiatisk kyllingebowl

med ingefærris og sesammayo

Populær

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojaægsennepsesamsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

300 g

Kyllingebryst, strimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

efter behov

Smør* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

2 spsk

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)749.535 kcal
Energi (kJ)3136.0544 kJ
Fedt23.7693 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat84.0922 g
Sukker22 g
Protein47.0285 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skræl ingefær, og riv fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Bland mayonnaise, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål.

5

Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op. Smag til med salt* og peber*.Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ingefærsris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med sesammayo. Top med forårsløg.