HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Kyllingebowl
topBanner
Asiatisk inspireret kyllingebowl

Asiatisk inspireret kyllingebowl

med ingefærsris & sesammayo

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:Hurtig
Allergener:ægsennepglutensojasesamsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Rød peberfrugt

12.5 ml

Gulerod

75 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

280 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

3 dl

Basmatiris

efter behov

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

Forårsløg

Kyllingebrystfilet

Rødløg

Hvidløgsfed

Ingefær

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Smør*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1532.1809 kJ
Kalorier (kcal)366.2 kcal
Fedt19.665 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat11.3375 g
Sukker9.8 g
Protein35.5 g
Salt2.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg ingefær i 1 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*. Overfør til en tallerken. Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

4

Bland mayonnaise og sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.] i en lille skål.

5

Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] til panden. Varm op. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ingefærsris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Top med sojamayo og forårsløg.