Asiatisk inspireret kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret kyllingebowl

Asiatisk inspireret kyllingebowl

med ingefærsris & sesammayo

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 g

Basmatiris

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Forårsløg

280 g

Kyllingebryst

10 g

Sesamfrø

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)396 kcal
Energi (kJ)1655 kJ
Fedt22.15 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat11.92 g
Sukker9.8 g
Protein36.39 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Kog ingefærsris
1

Skræl og riv ingefær. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg ingefær i 1 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Forbered råvarer
2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min.

Bland sesammayo
4

Bland mayonnaise, sojasauce [1/2 pakke, 2 pers.] og sesamfrø i en lille skål.

Tilsæt kylling
5

Tilsæt stegt kylling, woksauce og vand* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] til panden. Varm op. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ingefærsris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Top med sesammayo og forårsløg.