HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Kylling
topBanner
Asiatisk inspireret kylling

Asiatisk inspireret kylling

med hvidløgsris & peanuts

Kylling behøver ikke at være tør og kedelig; i denne opskrift har vi aromatiseret med en lækker marinade med asiatiske hints af soja, ingefær, lime, honning og et lille strejf af chili. Risene har også fået smagfuld kærlighed og serveres med et aromatisk hvidløgstouch. Top retten med crunchy peanuts, og du har en kulinarisk middag at se frem til!

Tags:Under 650 kcalBørnevenlig
Allergener:glutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 g

Honning

25 ml

Gulerod

20 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

280 g

Zucchini

1 stk

Basmatiris

1.33 spsk

Chili

¼ tsk

Forårsløg

3 dl

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Kyllingebryst

Hvidløgsfed

Ingefær

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)268.3607 kcal
Energi (kJ)1122.8209 kJ
Fedt9.941 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat9.0162 g
Sukker5.5 g
Protein35.0795 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv ingefær fint. Snit chili fint. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver. Skær kylling i 1 cm tykke strimler på et rent skærebræt.

3

Bland ingefær, chili, honning [1/2 pakke, 2 pers.], sojasauce, et skvæt limesaft og olivenolie* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min. Tilsæt 1/2 forårsløg. Krydr med salt* og peber*. Steg i 2-3 min. Stil til side i en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt stegt kylling og forårsløg. Tilsæt marinade. Lad simre i 2-3 min.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med kylling, grøntsager, peanuts og resterende forårsløg. Server med resterende limebåde.