Argentinsk "locro"-suppe med chorizo ​
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Argentinsk "locro"-suppe med chorizo ​

med cannellinibønner og tortillachips

Argentisk locro er en tyk og cremet gryderet eller suppe med bønner og græskar. Vores skønne version indeholder også chorizo, og dryppes med røget paprikaolie. Server med hjemmelavede tortillachips, og nyd denne dejlig varmende suppe når det er koldt og blæsende udenfor.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Forårsløg

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Cannellinibønner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

Tex-Mex

2 g

Røget paprika

1 dåse

Tomatpuré

½ stk

Butternutsquash

10 g

Kyllingefond

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

5 dl

Vand til suppe

1 spsk

Olie til chiliolie

¼ tsk

Salt til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3279 kJ
Kalorier (kcal)784 kcal
Fedt34.4 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker10.5 g
Protein31.1 g
Salt7.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hæld væde fra cannellinibønner.

Skær gulerod i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl græskar, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 2 cm tern.

2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.

3

Tilsæt græskar, gulerod, tomatpuré, hvidløg og kyllingefond. Krydr med salt og Tex-Mex, og lad koge i 2-3 min.

Tilsæt vand, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 10 min, eller indtil grøntsager er bløde.

4

Imens, bland røget paprika, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Snit forårsløg fint.

5

Skær tortillabrød i 3 cm brede strimler, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, og bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Når suppen har 4-5 min tilbage, tilsæt cannellinibønner, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Hold øje med chipsene i ovnen, så de ikke brænder på. - Mos bønner med en gaffel inden de tilsættes suppen, hvis du vil have en tykkere, mere cremet suppe. 

6

Anret "locro"-suppe i skåle, og dryp med paprikaolie.

Top med forårsløg, og server med tortillachips.