Argentinsk 'locro'-suppe med chorizo ​
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Argentinsk 'locro'-suppe med chorizo ​

Argentinsk 'locro'-suppe med chorizo ​

med cannellinibønner og tortillachips

Argentisk locro er en tyk og cremet gryderet eller suppe med bønner og græskar. Vores skønne version indeholder også chorizo, og dryppes med røget paprikaolie. Server med hjemmelavede tortillachips, og nyd denne dejlig varmende suppe når det er koldt og blæsende udenfor.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Forårsløg

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder: Mælk)

1 g

Cannellinibønner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

5 g

Tex-Mex

2 g

Røget paprika

1 stk

Tomatpuré

½ stk

Butternutsquash

10 g

Kyllingefond

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

5 dl

Vand til suppe

1 spsk

Olie til chiliolie

¼ tsk

Salt til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3647 kJ
Kalorier (kcal)872 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat90 g
Sukker10.4 g
Protein36.9 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hæld væde fra cannellinibønner.

Skær gulerod i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl butternutsquash, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 2 cm tern.

Steg chorizo
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg chorizo i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.

Lav suppe
3

Tilsæt butternutsquash, gulerod, tomatpuré, hvidløg, kyllingefond, Tex-Mex og salt, og steg videre i 2-3 min.

Tilsæt vand, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 10 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Lav paprikaolie
4

Imens, bland røget paprika, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Snit forårsløg fint.

Lav tortillachips
5

Skær tortillabrød i 3 cm brede strimler, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, og bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Tilsæt cannellinibønner til gryden, når suppen har 4-5 min tilbage, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Hold øje med chipsene i ovnen, så de ikke brænder på. - Mos bønner med en gaffel inden de tilsættes suppen, hvis du vil have en tykkere, mere cremet suppe. 

Server
6

Anret suppe i skåle, og dryp med paprikaolie.

Top med forårsløg.

Server med tortillachips.