HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin Burger
topBanner
Angus Striploin Burger

Angus Striploin Burger

med portobello, karamelliserede rødløg, fritter & peberaioli

Premium

Så blev det tid til at grille igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af grillet Striploin Steak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med grillet portobello, karamelliserede rødløg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli!

Allergener:ægglutenmælksulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja, nødder)

300 g

Angus Striploin

2 g

Grovmalet peber

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

500 g

Kartofler

75 g

Portobello

40 g

Rucola

1 stk

Rødløg

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker* (trin 3)

2 spsk

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4527.3384 kJ
Kalorier (kcal)1082.0599 kcal
Fedt56.0485 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat98.3475 g
Sukker17.4 g
Protein45.91 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær portobello [1/2 pakke, 2P] i 1 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr portobello med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål. GRILL: Skær forsigtigt stokken af svampene. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Grill i 10-12 min.

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål. GRILL: Halver rødløg uden at fjerne roden, så det holdes sammen. Krydr med et nip salt* og peber*, og grill sammen med svampe i 10-15 min. Dryp med en blanding af balsamico og sukker* nogle gange undervejs. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Bland peberkorn med aioli i en lille skål. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Skær bøffer i 1 cm skiver. GRILL: Varm boller på grillen i 3-4 min. Skær bagte grøntsager i tynde strimler, og krydr med et stort nip salt* og peber*.

6

Smør boller med peberaioli. Fyld med bøf, portobello, rødløg og rucola. Server med fritter og resterende peberaioli.