Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Angus Striploin Burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin Burger

Angus Striploin Burger

med portobello, karamelliserede rødløg, fritter & peberaioli

PREMIUM

Så blev det tid til at grille igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af grillet Striploin Steak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med grillet portobello, karamelliserede rødløg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli!

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

300 g

Angus Striploin

2 g

Groftmalet peber

15 ml

Balsamico

500 g

Kartofler

75 g

Portobello

40 g

Rucola

1 stk

Rødløg

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)806 kcal
Energi (kJ)3373 kJ
Fedt48.29 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat55.15 g
Sukker9.6 g
Protein38.39 g
Salt0.9 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Steg svampe
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær portobello [1/2 pakke, 2P] i 1 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr portobello med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål. GRILL: Skær forsigtigt stokken af svampene. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Grill i 10-12 min.

Karamelliser løg
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål. GRILL: Halver rødløg uden at fjerne roden, så det holdes sammen. Krydr med et nip salt* og peber*, og grill sammen med svampe i 10-15 min. Dryp med en blanding af balsamico og sukker* nogle gange undervejs. 

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Bland peberkorn med aioli i en lille skål. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Skær bøffer i 1 cm skiver. GRILL: Varm boller på grillen i 3-4 min. Skær bagte grøntsager i tynde strimler, og krydr med et stort nip salt* og peber*.

Server
6

Smør boller med peberaioli. Fyld med bøf, portobello, rødløg og rucola. Server med fritter og resterende peberaioli.