
Burger smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steak-burger med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burger med perfekt stegt rumpsteak, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburger med ovnbagte kartofler og aioli!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 g
Panamad
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 stk
Tomat
500 g
Kartofler
62.5 g
Bacon, skiver
300 g
Rumpsteak
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Løg
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til kartofler
1 stk
Æg til dej
2 spsk
Mel til dej
1 spsk
Vand til dej
¼ tsk
Salt til dej
1 spsk
Olie til løg

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Panamad.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Fordel bacon i den anden side, når der er 12 min tilbage, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Imens, skær tomat i tynde skiver.
Skær løg i 1 cm skiver, og skil ringene ad.

Pisk æg, hvedemel, vand og salt sammen i en dyb tallerken.
Hæld olivenolie i samme stegepande (tør af først), så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Dyb løgringe i dej, og steg 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Skær bøffer i tynde skiver.

Smør boller med en smule aioli.
Fyld med bøf, tomat, bacon og en smule BBQ-sauce og løgringe.
Server med kartofler og resterende løgringe, aioli og BBQ-sauce.