Skip to main content
Grillet steakburger og BBQ-sauce
Grillet steakburger og BBQ-sauce

Grillet steakburger og BBQ-sauce

med sprøde løgringe og ovnstegt bacon

Burger smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steak-burger med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burger med perfekt grillet rumpsteak, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburger med ovnbagte kartofler og aioli!

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 g

Panamad

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

62.5 g

Bacon, skiver

300 g

Rumpsteak

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til kartofler

1 stk

Æg til dej

2 spsk

Mel til dej

1 spsk

Vand til dej

¼ tsk

Salt til dej

1 spsk

Olie til løg

Næringsindhold

Energi (kJ)4250 kJ
Kalorier (kcal)1016 kcal
Fedt42.3 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat107.8 g
Sukker20.3 g
Kostfibre5.6 g
Protein52.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium1330.6 mg
Calcium14.3 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler og bacon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Forvarm grillen til høj varme.

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Panamad.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Fordel bacon i den anden side, når der er 12 min tilbage, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og sprød.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær tomat i tynde skiver.

Skær løg i 1 cm skiver, og skil ringene ad.

Steg løgringe
3

Pisk æg, hvedemel, vand og salt sammen i en dyb tallerken.

Hæld olivenolie i samme stegepande (tør af først), så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Dyb løgringe i dej, og steg 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Grill bøffer
4

Grill bøffer i 2-3 min på hver side, eller indtil tilberedt efter smag.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Smør boller med en smule aioli.

Fyld med bøf, tomat, bacon og en smule BBQ-sauce og løgringe.

Server med kartofler og resterende løgringe, aioli og BBQ-sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image