HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerikansk "cowboyburger" Og BBQ Sauce
topBanner
Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-sauce

Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-sauce

med sprøde løgringe og ovnstegt bacon

Bistroburger

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på steakburgers med masser af spændende tilbehør. Vi bygger vores velsmagende burgers med perfekt stegt kød, BBQ-sauce, tomatskiver, bacon og løgringe. Vi serverer vores fantastiske cowboyburgers med ovnbagte kartofler og aioli!

Allergener:ÆgGlutenMælkSulfitterSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

2 stk

Briocheboller

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSesam, Soja)

2 g

Panamad

30 g

BBQ-sauce

(IndeholderSulfitter, Sennep)

1 stk

Løg

300 g

Kartofler

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(IndeholderÆg, Sennep)

62.5 g

Bacon, skiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1057 kcal
Energi (kJ)4423 kJ
Fedt54.06 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat89.63 g
Sukker18.6 g
Protein54.79 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en side af en bageplade med bagepapir [2 stk, 4P]. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne. Fordel bacon [1/2 pakke, 2P] i den anden side, når der er 12 min tilbage. Bag i 10-12 min, eller indtil gylden.

2

Krydr bøffer med Panamad [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. Overfør til en foliepakke, og lad hvile.

3

Skær tomat i tynde skiver. Skær løg i 2 cm skiver, og skil ringene ad.

4

Pisk æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] sammen i en dyb tallerken. Hæld olivenolie* i samme stegepande (skyl af først), så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Dyb løgringe i dej, og steg 1-2 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage. Skær bøffer i tynde skiver.

6

Smør boller med aioli. Fyld med bøffer, BBQ-sauce, tomat, bacon og løgringe. Server med kartofler og resterende løgringe, aioli og BBQ-sauce.