Hotdogs smager fantastisk og kan fås i mange varianter. Vi tør næsten love, at du ikke har smagt magen til vores variant, hvor vi fylder vores hotdogs med stegt chorizo, som har fået lov at simre i en fantastisk krydret sauce og frisk forårsløg og koriander. Skønt tilbehør er sprøde fritter og en syrlig kålslaw med æble og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
200 g
Chorizo-pølse
1 dåse
Tomatpuré
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Æble
1 stk
Forårsløg
½ stk
Citron
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
½ tsk
Sukker (trin 4)
1 dl
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens skær æble i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint, og hak koriander groft
Bland forårsløg og koriander i en lille skål, og stil til side.
Halver citron [½ stk, 2P].
Kom rødkål, æble, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], citronsaft og halvdelen af mayonnaise i en stor skål. Vend sammen lige inden servering.
Skær chorizo i 1 cm skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 15 min tilbage.
Steg chorizo i 3-4 min.
Tilsæt Ay Cajun-ba og Tex-Mex, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpuré, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Sænk varmen, og hold varm indtil servering.
Lav et snit i pølsebrød [1/2 pakke, 2P], når kartoflerne har 5 min tilbage, og varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
Anret kålslaw og fritter på tallerkener.
Fyld pølsebrød med chorizo og sauce.
Drys med forårsløg og koriander.
Server med mayonnaise.