
Pizza kan laves på mange måder. Denne American style pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede grønne tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Hvede, Gluten)
250 g
Hakket oksekød
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
4 g
Panamad
1 stk
Grøn tomat
2 stk
Hvidløgsfed
½ pakke
Hakkede tomater

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på dejen, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!

Hak tomater fint. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Skær pizza ud i mindre stykker. Top med tomat.

