Skip to main content

Stegte 'yaki udon'-nudler med hakket oksekød

med pak choi, champignon og sesamfrø

Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder hakket oksekød stegt med hvidløg, svampe pak choi, sød chilisauce og sojasauce. Vi topper herlighederne med sesamfrø.

Tags:
Lynhurtig
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

440 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

40 ml

Sojasauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Pak choi

200 g

Champignon

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2846 kJ
Kalorier (kcal)680 kcal
Fedt21.7 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker15.5 g
Kostfibre7.7 g
Protein41.4 g
Salt7.3 g
Potassium969.8 mg
Calcium64.8 mg
Iron3.6 mg

Fremgangsmåde

1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Skær svampe i tynde skiver.

Skær pak choi i tynde skiver. Hold den hvide og grønne del adskilt. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svampe og den hvide del af pak choi i 2-3 min, eller indtil let bløde. Overfør til en tallerken. 

Opvarm samme stege stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød og hvidløg med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Imens, kog nudler i 1 min, eller indtil varme, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

Vend stegte grøntsager, nudler sojasauce, sød chilisauce i panden med oksekød, og steg i 1 min.

4

Anret nudler på tallerkener. 

Drys med sesamfrø.