Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder hakket oksekød stegt med hvidløg, svampe pak choi, sød chilisauce og sojasauce. Vi topper herlighederne med sesamfrø.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
40 ml
Sojasauce
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Pak choi
200 g
Champignon
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Hvidløgsfed
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær svampe i tynde skiver.
Skær pak choi i tynde skiver. Hold den hvide og grønne del adskilt.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og den hvide del af pak choi i 2-3 min, eller indtil let bløde. Overfør til en tallerken.
Opvarm samme stege stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød og hvidløg med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, kog nudler i 1 min, eller indtil varme, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Vend stegte grøntsager, nudler sojasauce, sød chilisauce i panden med oksekød, og steg i 1 min.
Anret nudler på tallerkener.
Drys med sesamfrø.