Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
½ stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 pose
Mynte
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
250 g
Hakket oksekød
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod
1 spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.
Snit chili [1/2 stk, 2P] fint.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak mynte og peanuts groft.
Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand [1 spsk | 2 spsk] og en smule limesaft i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Skyl salat under koldt vand i et dørslag.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod.
Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.