HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Vegetarbowl
topBanner
Vietnamesisk vegetarbowl

Vietnamesisk vegetarbowl

med hvidløgsris, mango, mynte & koriander

Populær

En hurtigt tilberedt vegetarbowl med vietnamesiske smage. Vi steger plantefars med gulerod, chili, lime, hvidløg, ingefær og sojasauce. Vi serverer vores skønne bowl med hvidløgsris, mangosalsa og gulerodsbånd, og topper med urtemayo, mynte og koriander.

Tags:Stærk
Allergener:glutensojaægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

½ stk

Chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ stk

Mango

1 stk

Agurk

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)675 kcal
Energi (kJ)2825 kJ
Fedt24.98 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat85.38 g
Sukker20 g
Protein24.06 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær lime i både. Riv ingefær fint. Riv halvdelen af gulerod (uskrællet) groft, og skræl resten til lange, tynde bånd.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 1-2 min, eller indtil brunet, og sænk til middel varme. Tilsæt revet gulerod, chili, limesaft [1 spsk | spsk], ingefær, sukker* [2 tsk | 3 tsk], sojasauce, et skvæt vand, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og resterende hvidløg, og lad simre i 6-8 min. TIP: Vær forsigtig med chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

4

Skræl mango [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern. Skær agurk i 1 cm tern. Hak koriander og mynte fint.

5

Bland mayonnaise, et skvæt vand*, et nip salt* og peber*, og halvdelen af koriander og mynte i en lille skål. Bland agurk, mango, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med mangosalsa, gulerod og fars. Dryp med urtemayo. Drys med resterende koriander og mynte.