topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk vegetarbowl

Vietnamesisk vegetarbowl

med hvidløgsris, mango, mynte & koriander

En hurtigt tilberedt vegetarbowl med vietnamesiske smage. Vi steger plantefars med gulerod, chili, lime, hvidløg, ingefær og sojasauce. Vi serverer vores skønne bowl med hvidløgsris, mangosalsa og gulerodsbånd, og topper med urtemayo, mynte og koriander.

Tags:
Stærk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

½ stk

Rød chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Mango

1 stk

Agurk

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)675 kcal
Energi (kJ)2825 kJ
Fedt24.98 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat85.38 g
Sukker20 g
Protein24.06 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skær lime i både. Riv ingefær fint. Riv halvdelen af gulerod (uskrællet) groft, og skræl resten til lange, tynde bånd.

Steg fars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg plantefars i 1-2 min, eller indtil brunet, og sænk til middel varme. Tilsæt revet gulerod, chili, limesaft [1 spsk | spsk], ingefær, sukker* [2 tsk | 3 tsk], sojasauce, et skvæt vand, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og resterende hvidløg, og lad simre i 6-8 min. TIP: Vær forsigtig med chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Forbered frugt & grønt
4

Skræl mango [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern. Skær agurk i 1 cm tern. Hak koriander og mynte fint.

Bland urtemayo
5

Bland mayonnaise, et skvæt vand*, et nip salt* og peber*, og halvdelen af koriander og mynte i en lille skål. Bland agurk, mango, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med mangosalsa, gulerod og fars. Dryp med urtemayo. Drys med resterende koriander og mynte.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image