Skip to main content
Oste- og majsfyldte empanadas
Oste- og majsfyldte empanadas

Oste- og majsfyldte empanadas

8 stk | med røget paprikadip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 8 stk. Empanadas er det spanske ord for pirogger, og er en populær snack i Latinamerika. Denne vegetariske udgave indeholder majs og peberfrugt krydret med vores mellemamerikanske krydderiblanding, Panamad, og masser af cheddar- og goudaost. Vi serverer vores herlige empanadas med en røget paprikadip med aioli.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

1 stk

Majs

4 g

Panamad

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Lime

4 g

Røget paprika

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 stk

Æg til dej

¼ tsk

Salt til dip

Næringsindhold

Energi (kJ)3396 kJ
Kalorier (kcal)812 kcal
Fedt27.4 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat109.6 g
Sukker13.4 g
Kostfibre4.6 g
Protein30.9 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.3 g
Calcium9 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Lav fyld
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Hæld væde fra majs.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs og peberfrugt med Panamad og salt i 4-5 min, eller indtil gyldent.

Lav empanadas
2

Skær pizzadej ud i 8 stykker. Rul til runde kugler, og rul hver kugle ud med hænderne eller en kagerulle.

Fordel fyld på den ene side af hvert stykke dej, og efterlad en kant på 1 cm. Top med cheddar-gouda.

Fold sammen til empanadas, og pres kanterne sammen med fingrene. Start fra den ene ende og fold den ene dejkant ind over den anden hele vejen hen.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Overfør empanadas til en bageplade med bagepapir, og pensl med æg.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gyldne.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav paprikadip
3

Imens, halver lime.

Bland aioli, røget paprika, salt og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Server
4

Server varme empanadas med paprikadip.