topBanner
Vegetarragu

Vegetarragu

med tortiglietti, plantefars & ricotta

Skal vi ha' pasta igen? Ja, det skal vi, men aftenens pastaret kommer at overraske alle med et fyrværkeri af smage og farver. Vi tør næsten love, at den kommer at blive hele familiens nye yndlingspasta! Hvem kan sige nej til pasta med tomatsauce med spinat som bliver bagt med både mozzarella og ricotta?

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

270 g

Rigatoni

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

½ stk

Ricotta

(Indeholdermælk)

60 g

Spinat

2 stk

Forårsløg

4 g

Hvidløgsfed

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3436 kJ
Kalorier (kcal)821 kcal
Fedt9 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat130 g
Sukker17 g
Protein51 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Ildfast fad
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/4 dl, 2 pers. | 1/2 dl, 4 pers.], og hæld resten fra.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande (helst ovnsikker) på middelhøj varme. Steg hvidløg og halvdelen af forårsløg i 1 min. Tilsæt plantefars, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Tilsæt Middelhavsdrøm, rør rundt, og smag til med salt og peber*. TIP: Tilsæt ikke al Middelhavsdrøm, hvis du foretrækker en mild smag.

4

Tilsæt hakkede tomater til stegepanden. Tilsæt pastavand, et nip salt og peber, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt ricotta [½ pakke, 2 pers.], og rør indtil den er smeltet. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen. Bland panko og olivenolie [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] med et nip salt og peber* i en lille skål.

5

Kom pasta i stegepanden med sauce, og rør godt rundt. Smag til med salt og peber. (Overfør til et ildfast fad, hvis din stegepande ikke er ovnsikker.). Drys med mozzarella og panko. Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil osten bobler og pankoen er gylden.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende forårsløg.