Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarragu

Vegetarragu

med tortiglietti, plantefars & ricotta

Skal vi ha' pasta igen? Ja, det skal vi, men aftenens pastaret kommer at overraske alle med et fyrværkeri af smage og farver. Vi tør næsten love, at den kommer at blive hele familiens nye yndlingspasta! Hvem kan sige nej til pasta med tomatsauce med spinat som bliver bagt med både mozzarella og ricotta?

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Byg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

2 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)966 kcal
Energi (kJ)4040 kJ
Fedt25.21 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat129.87 g
Sukker20.5 g
Protein47.59 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/4 dl | 1/2 dl], og hæld resten fra.

Steg plantefars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande (helst ovnsikker) på middelhøj varme. Steg hvidløg og halvdelen af forårsløg i 1 min. Tilsæt plantefars, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Tilsæt Middelhavsdrøm, rør rundt, og smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt ikke al Middelhavsdrøm, hvis du foretrækker en mild smag.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater til stegepanden. Tilsæt pastavand, et nip salt* og peber*, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt ricotta [½ pakke, 2P.], og rør indtil den er smeltet. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen. Bland panko og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] med et nip salt* og peber* i en lille skål. 

Forbered pasta
5

Kom pasta i stegepanden med sauce, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. (Overfør til et ildfast fad, hvis din stegepande ikke er ovnsikker.). Drys med mozzarella og panko. Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil osten bobler og pankoen er gylden.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende forårsløg.