HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarragu
topBanner
Vegetarragu

Vegetarragu

med tortiglietti, plantefars & ricotta

Skal vi ha' pasta igen? Ja, det skal vi, men aftenens pastaret kommer at overraske alle med et fyrværkeri af smage og farver. Vi tør næsten love, at den kommer at blive hele familiens nye yndlingspasta! Hvem kan sige nej til pasta med tomatsauce med spinat som bliver bagt med både mozzarella og ricotta?

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mozzarella

(Indeholdermælk)

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

60 g

Spinat

2 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

270 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

¼ dl

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)965.66 kcal
Energi (kJ)4040.3215 kJ
Fedt25.2105 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat129.8666 g
Sukker20.5 g
Protein47.591 g
Salt3.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/4 dl | 1/2 dl], og hæld resten fra.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande (helst ovnsikker) på middelhøj varme. Steg hvidløg og halvdelen af forårsløg i 1 min. Tilsæt plantefars, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Tilsæt Middelhavsdrøm, rør rundt, og smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt ikke al Middelhavsdrøm, hvis du foretrækker en mild smag.

4

Tilsæt hakkede tomater til stegepanden. Tilsæt pastavand, et nip salt* og peber*, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt ricotta [½ pakke, 2P.], og rør indtil den er smeltet. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen. Bland panko og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] med et nip salt* og peber* i en lille skål. 

5

Kom pasta i stegepanden med sauce, og rør godt rundt. Smag til med salt* og peber*. (Overfør til et ildfast fad, hvis din stegepande ikke er ovnsikker.). Drys med mozzarella og panko. Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil osten bobler og pankoen er gylden.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende forårsløg.