Vegetariske shawarmawraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske shawarmawraps

Vegetariske shawarmawraps

med za'atar-fritter og srirachamayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi shawarmawraps med vegetarisk kebab, kål og syltet rødløg. Vi serverer vores shawarmawraps med hjemmelavede fritter krydret med den spændende krydderiblanding Za'atar, som giver en vidunderlig smag, og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Mælkefri
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sennep
Havre
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

500 g

Kartofler

½ stk

Rødløg

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Za'atar

(Indeholder Sesam)

4 g

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4258 kJ
Kalorier (kcal)1018 kcal
Fedt59.9 g
Mættet fedt54.7 g
Kulhydrat89.8 g
Sukker9.3 g
Protein28.2 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med za'atar [½ pakke, 2P], salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt løg
2

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Bland rødløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og nok vand til at dække løgene i en lille skål.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg kebab med Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland salat
5

Hæld lage fra rødløg.

Bland snittet kålsalat, rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af ​​srirachamayonnaise i en mellemstor skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med kebab og salat, og rul sammen til burritos.

Server med fritter og resterende srirachamayonnaise.