HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Pirogger
topBanner
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med fyldig persillesalat og hummusyoghurt

Enkel opskrift på sprøde og velsmagende pirogger med kidneybønner, zucchini og tomat! Vi serverer de skønne pirogger sammen med en fyldig, grøn persillesalat med bagt gulerød og pastinak, samt en dejligt cremet hummusdressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojamælksesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Panamad

½ dåse

Tomatpuré

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 stk

Tærtedej

(Indeholdergluten)

20 g

Græskarkerner

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

25 g

Hummus

(Indeholdersesam)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg* (trin 3)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4009.4434 kJ
Kalorier (kcal)958.28 kcal
Fedt44.285 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat99.1537 g
Sukker17.8 g
Protein26.5925 g
Salt5.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 1 cm tykke skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min. Hak løg og hvidløg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Skyl kidneybønner, og hak groft. Tilsæt kidneybønner, zucchini, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sojasauce, Panamad, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og steg videre i 4-5 min.

3

Rul tærtedej ud, og skær i kvarte. Fordel bønnefyld i midten af hver kvarte, og fold siderne sammen for at lukke piroggerne. Overfør forsigtigt til en anden bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg* [1 stk | 1 stk]. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne. TIP: Fyld en pirog ad gangen, da det varme fyld kan gøre, at dejen smelter en smule.

4

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Bland yoghurt, hummus [1/2 pakke, 2P], et skvæt vand* og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Pluk persilleblade. Tag bagepladen med gulerod og pastinak ud af ovnen. Vend gulerod og pastinak med persille og eventuelt en smule olivenolie* i skål.

6

Anret pirogger og persillesalat på tallerkener. Top med græskarkerner. Dryp med hummusyoghurt.