Vegetariske pirogger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med fyldig persillesalat og hummusyoghurt

Enkel opskrift på sprøde og velsmagende pirogger med kidneybønner, zucchini og tomat! Vi serverer de skønne pirogger sammen med en fyldig, grøn persillesalat med bagt gulerød og pastinak, samt en dejligt cremet hummusdressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Panamad

½ dåse

Tomatpuré

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Tærtedej

1 pakke

Græskarkerner

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)958 kcal
Energi (kJ)4009 kJ
Fedt44.23 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat99.15 g
Sukker17.8 g
Protein26.59 g
Salt5.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 1 cm tykke skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min. Hak løg og hvidløg fint. Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft.

Lav bønnefyld
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Skyl kidneybønner, og hak groft. Tilsæt kidneybønner, zucchini, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sojasauce, Panamad, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og steg videre i 4-5 min.

Bag pirogger
3

Rul tærtedej ud, og skær i kvarte. Fordel bønnefyld i midten af hver kvarte, og fold siderne sammen for at lukke piroggerne. Overfør forsigtigt til en anden bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg* [1 stk | 1 stk]. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne. TIP: Fyld en pirog ad gangen, da det varme fyld kan gøre, at dejen smelter en smule.

Lav hummusdressing
4

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Bland yoghurt, hummus [1/2 pakke, 2P], et skvæt vand* og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Lav persillesalat
5

Pluk persilleblade. Tag bagepladen med gulerod og pastinak ud af ovnen. Vend gulerod og pastinak med persille og eventuelt en smule olivenolie* i skål.

Server
6

Anret pirogger og persillesalat på tallerkener. Top med græskarkerner. Dryp med hummusyoghurt.