Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Vegetarisk ragu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk ragu

Vegetarisk ragu

med pasta, plantefars og ricotta

Skal vi ha' pasta igen? Ja, det skal vi, men aftenens pastaret kommer til at overraske alle med et fyrværkeri af smage og farver. Vi tør næsten love, at den kommer til at blive hele familiens nye yndlingspasta! Hvem kan sige nej til pasta med tomatsauce med spinat som bliver bagt med både mozzarella og ricotta?

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Byg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

2 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)802 kcal
Energi (kJ)3354 kJ
Fedt19.36 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat114.06 g
Sukker8.5 g
Protein37.72 g
Salt1.8 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 10-12 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

Steg plantefars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande (helst ovnsikker) på middelhøj varme. Svits hvidløg og forårsløg i 1 min. Tilsæt plantefars, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Tilsæt Middelhavsdrøm, og rør rundt. Krydr med et nip salt* og peber*.TIP: Tilsæt ikke al Middelhavsdrøm, hvis du foretrækker en mildere smag.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, basilikum (gem lidt til anretning), pastavand og et nip salt* og peber*, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt ricotta [1/2 pakke, 2P], og rør indtil smeltet. Tilsæt spinat, og rør indtil den er faldet sammen. Bland panko og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Tilsæt pasta
5

Kom pasta i panden, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. (Overfør til et ildfast fad, hvis din stegepande ikke er ovnsikker). Drys med panko og revet ost. Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil osten bobler og pankoen er gylden.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende basilikum.