Vegetarisk pulled bean-wrap
med ovnbagte kartofler og urtedressing
I aften laver vi en delikat vegetar ret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, tomat og urtedressing. Sprøde, ovnbagte kartoffelskiver fuldender retten!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Hvide Løjer & Urter
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
300 g
Kartofler
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-18 min (vend halvvejs), eller indtil gyldne.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv hjertesalat i mindre stykker. Skær tomat i tynde skiver. Hak persille fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans, rødløg, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og pulled beans er brunet. Tag panden af varmen.
Bland yoghurt, persille, aioli, finrevet ost [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.
Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, når kartoflerne har 5 min tilbage. TIP: Varm eventuelt tortillabrød i en tør, varm stegepande i 10 sek.
Fyld tortillabrød med pulled beans, tomat og en smule salat og urtedressing, og rul sammen til wraps. Server med kartofler og resterende salat og urtedressing.