Vegetarisk pulled bean-wrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean-wrap

Vegetarisk pulled bean-wrap

med ovnbagte kartofler og urtedressing

I aften laver vi en delikat vegetar ret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, tomat og urtedressing. Sprøde, ovnbagte kartoffelskiver fuldender retten!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

4 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

300 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)941 kcal
Energi (kJ)3938 kJ
Fedt35.77 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat103.78 g
Sukker11.1 g
Protein48.46 g
Salt4.8 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-18 min (vend halvvejs), eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv hjertesalat i mindre stykker. Skær tomat i tynde skiver. Hak persille fint.

 

 Steg pulled beans og rødløg
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans, rødløg, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og pulled beans er brunet. Tag panden af varmen.

 

Bland urtedressing
4

Bland yoghurt, persille, aioli, finrevet ost [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

 

Varm tortillabrød
5

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, når kartoflerne har 5 min tilbage. TIP: Varm eventuelt tortillabrød i en tør, varm stegepande i 10 sek.

 

Server
6

Fyld tortillabrød med pulled beans, tomat og en smule salat og urtedressing, og rul sammen til wraps. Server med kartofler og resterende salat og urtedressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image