HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Pulled Bean Wrap
topBanner
Vegetarisk pulled bean-wrap

Vegetarisk pulled bean-wrap

med ovnbagte kartofler og urtedressing

I aften laver vi en delikat vegetar ret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, tomat og urtedressing. Sprøde, ovnbagte kartoffelskiver fuldender retten!

Tags:HurtigBørnevenligVegetariskKlimavenlig
Allergener:glutenægsojasennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

240 g

Pulled beans

(Indeholdergluten, æg, soja)

4 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 pose

Bredbladet persille

10 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

300 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)941 kcal
Energi (kJ)3938 kJ
Fedt35.77 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat103.78 g
Sukker11.1 g
Protein48.46 g
Salt4.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-18 min (vend halvvejs), eller indtil gyldne.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv hjertesalat i mindre stykker. Skær tomat i tynde skiver. Hak persille fint.

 

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pulled beans, rødløg, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og pulled beans er brunet. Tag panden af varmen.

 

4

Bland yoghurt, persille, aioli, finrevet ost [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

 

5

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, når kartoflerne har 5 min tilbage. TIP: Varm eventuelt tortillabrød i en tør, varm stegepande i 10 sek.

 

6

Fyld tortillabrød med pulled beans, tomat og en smule salat og urtedressing, og rul sammen til wraps. Server med kartofler og resterende salat og urtedressing.