topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk grillosteburger

Vegetarisk grillosteburger

med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter

Grillost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af ​​koriander, lime og rødløg i grillost-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Mynte

1 stk

Rødløg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)956 kcal
Energi (kJ)4000 kJ
Fedt41.52 g
Mættet fedt24.4 g
Kulhydrat103.91 g
Sukker25.8 g
Protein39.81 g
Salt4 g

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Skær agurk i 1 cm tern.

Hak mynte fint.

Skyl salat under koldt vand i et dørslag.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand [1 dl | 2 dl] i en lille gryde.

Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.   

Reducer eddike til halvdelen.

Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg.

Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

Steg grillost
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min.

Skær grillost i 2 cm tykke skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 4-5 min på hver side.

Server
6

Smør boller med mayonnaise.

Fyld med salat, grillost og agurkesalat.

Server med fritter.