
Vegetarisk grillosteburger
med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Grillost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af koriander og rødløg i grillost-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pose
Mynte
1 stk
Rødløg
1 stk
Agurk
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
30 g
Blandet salat
500 g
Kartofler
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 tsk
Sukker (trin 3)
1 dl
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær agurk i 1 cm tern.
Hak mynte fint.
Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.
Opvarm sukker [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand [1 dl | 2 dl] i en lille gryde.
Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.
Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.
Reducer eddike til halvdelen.
Tilsæt agurk og mynte til skålen med rødløg.
Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.
Skær grillost i 2 cm tykke skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side.
Varm boller i ovnen i 3-4 min.
Smør boller med aioli.
Fyld med salat, grillost og agurkesalat.
Server med fritter.