HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Grillosteburger
topBanner
Vegetarisk grillosteburger

Vegetarisk grillosteburger

med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter

Grillost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af ​​koriander og rødløg i grillost-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!

Tags:Vegetarisk
Allergener:SulfitterÆgGlutenMælkSennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Mynte

1 stk

Rødløg

1 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(IndeholderSulfitter)

2 stk

Briocheboller

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSesam, Soja)

1 stk

Grillost

(IndeholderMælk)

25 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

60 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)956 kcal
Energi (kJ)4000 kJ
Fedt41.52 g
Mættet fedt24.4 g
Kulhydrat103.4 g
Sukker25.8 g
Protein39.81 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Hak mynte fint. Skyl salat under koldt vand i et dørslag.

3

Opvarm sukker [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand [1 dl | 2 dl] i en lille gryde. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål. Reducer eddike til halvdelen. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær grillost i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg grillost i 4-5 min på hver side.

6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med salat, grillost og agurkesalat. Server med fritter.