Skip to main content
Vegetarisk cheeseburger-bowl
Vegetarisk cheeseburger-bowl

Vegetarisk cheeseburger-bowl

Byg din egen - nyd sammen

Med vores børnevenlige koncept kan børn og forældre frit blande og matche måltidets dele, præcis som de har lyst. Så kan alle nyde deres egne favoritter, og stadig samles om måltidet ved bordet. Hvis burger er en af favoritterne derhjemme, så må du prøve vores lækre Vegetariske cheeseburger-bowl. Her bygger vi selv vores bowl på en bund af sesamfritter og stegt plantefars, og vi topper med ost, dressing og alverdens lækre, sprøde grønne toppings. Skræddersy din burger-bowl lige som du vil have den!

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Mælk
Hvede
Selleri
Sennep
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

500 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

100 g

Romainesalat

2 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

½ stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Ketchup til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3507 kJ
Kalorier (kcal)838 kcal
Fedt45.6 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat73.1 g
Sukker15.8 g
Kostfibre14.3 g
Protein33.4 g
Salt4.3 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1396 mg
Calcium12.1 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav dressing
2

Imens, bland fraiche, ketchup, srirachamayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Skyl salat, og hak groft.

Hak tomat groft.

Forbered topping
4

Snit forårsløg fint.

Hak persille fint.

Steg plantefars
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Hello Sunrise og et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Server
6

Anret fritter i dybe tallerkener, og top med sesamfrø og plantefars.

Server med tomat, salat, forårsløg, ristede løg, dressing, cheddar/gouda og persille i små skåle.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image