Varm bacon-perlecouscoussalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm bacon-perlecouscoussalat

Varm bacon-perlecouscoussalat

med cremet ricotta og frisk basilikum

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med en spændende opskrift med bouillonkogt perlecouscous som blandes med stegt løg og tomat, ricotta, tomatpuré, spinat og vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi topper vores cremede perlecouscous med sprød bacon og frisk basilikum.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

½ dåse

Tomatpuré

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)678 kcal
Energi (kJ)2836 kJ
Fedt30.68 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat70.88 g
Sukker11.6 g
Protein26.5 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand  [3,5 dl | 7 dl], kyllingebouillon og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 11-12 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.

Tag gryden af varmen, og dæk til med låg indtil trin 5.

Steg bacon
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered grøntsager
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak rødløg fint.

Skær tomat i 2 cm tern.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Hak basilikum fint.

Steg rødløg og tomat
4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Steg rødløg og tomat i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 30 sek.

Tilsæt perlecouscous
5

Tilsæt ricotta, vand [1 dl | 2 dl], basilikum (gem lidt til anretning), grøntsager, halvdelen af spinat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener.

Top med resterende basilikum og spinat.

Drys med bacon.