
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften frister vi med en spændende opskrift med bouillonkogt perlecouscous
som blandes med stegt løg og tomat, ricotta, tomatpuré, spinat og vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi topper vores cremede perlecouscous med sprød bacon og frisk basilikum.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
125 g
Bacon, skiver
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
½ dåse
Tomatpuré
100 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Basilikum
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 stk
Tomat
¼ tsk
Salt (trin 1)
3.5 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 dl
Vand (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Bring vand [3,5 dl | 7 dl], kyllingebouillon og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 11-12 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.
Tag gryden af varmen, og dæk til med låg indtil trin 5.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Pres eller hak hvidløg fint.
Hak rødløg fint.
Skær tomat i 2 cm tern.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Hak basilikum fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.
Steg rødløg og tomat i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Mamas Favorit og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 30 sek.

Tilsæt ricotta, vand [1 dl | 2 dl], basilikum (gem lidt til anretning), grøntsager, halvdelen af spinat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.

Anret perlecouscous i dybe tallerkener.
Top med resterende basilikum og spinat.
Drys med bacon.