Skip to main content
Urtepanerede fiskepinde

Urtepanerede fiskepinde

med remoulade og fritter

Har I aldrig prøvet at lave hjemmelavede fiskepinde? Det er nemt, hurtigt, og smager fantastisk. Vores fiskepinde får et ekstra twist af at paneres med persille. Skønt tilbehør er hjemmelavede fritter, en frisk salat med agurk og æble og en cremet remoulade til at dyppe i.

Tags:
Mælkefri
Børnevenlig
Mere grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Æble

½ stk

Agurk

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Bredbladet persille

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)2693 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt21.8 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat71.3 g
Sukker18.9 g
Kostfibre9.7 g
Protein41.4 g
Kolesterol0.1 mg
Salt1.7 g
Potassium950.9 mg
Calcium39.3 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner fisk
2

Imens, hak persille fint.

Skær fisk i 3 stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland hvedemel og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland panko og persille i en tredje dyb tallerken.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisken sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

4

Skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær agurk i tynde skiver.

Lav salat
5

Bland salat, agurk, æble, salt og olivenolie i en mellemstor skål, og vend sammen lige inden servering.

Server
6

Anret fiskepinde, salat og fritter på tallerkener.

Server med remoulade.