
Har I aldrig prøvet at lave hjemmelavede fiskepinde? Det er nemt, hurtigt, og smager fantastisk. Vores fiskepinde får et ekstra twist af at paneres med persille. Skønt tilbehør er hjemmelavede fritter, en frisk salat med agurk og æble og en cremet remoulade til at dyppe i.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kartofler
2 stk
Gulerod
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Æble
½ stk
Agurk
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Bredbladet persille
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
60 g
Blandet salat
¼ tsk
Salt til fisk
2 spsk
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, hak persille fint.
Skær fisk i 3 stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland panko og persille i en tredje dyb tallerken.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisken sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skær agurk i tynde skiver.

Bland salat, agurk, æble, salt og olivenolie i en mellemstor skål, og vend sammen lige inden servering.

Anret fiskepinde, salat og fritter på tallerkener.
Server med remoulade.