Skip to main content
Urtepanerede fiskepinde
Urtepanerede fiskepinde

Urtepanerede fiskepinde

med bagte fritter og remoulade-inspireret dip

Har I aldrig prøvet at lave hjemmelavede fiskepinde? Det er nemt, hurtigt, og smager fantastisk. Vores fiskepinde får et ekstra twist af at paneres med persille. Skønt tilbehør er hjemmelavede fritter, en frisk salat med spinat, gulerod og æble og en cremet remoulade-inspireret sauce.

Tags:
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Dild

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

7.5 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

250 g

Sej

(Indeholder: Fisk)

30 g

Spinat

1 stk

Æble

1 stk

Agurk

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2941 kJ
Kalorier (kcal)703 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat69.2 g
Sukker18 g
Protein33.6 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bland sauce
2

Imens, hak dild fint.

Bland dild, mayonnaise, sennep og sukker i en lille skål.

Lav salat
3

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær agurk i tynde skiver.

Kom spinat, agurk, æble, salt og olivenolie i en mellemstor skål, og vend sammen lige inden servering.

Paner fisk
4

Imens, hak persille fint.

Skær fisk i 3 stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland panko og persille i en tredje dyb tallerken.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisken sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fiskepinde, salat og fritter på tallerkener.

Server med sauce.