Skip to main content
Perlebygsalat med røget laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlebygsalat med røget laks

Perlebygsalat med røget laks

med dilddressing, syltede grøntsager og avocado

Oplev et sandt smagsfyrværkeri med vores farverige Perlebygsalat med røget laks. Vi har designet denne skønne og fyldige bowl til at være både lækker og virkelig ubesværet, så du kan tilføje den til dine faste hits af opskrifter, du lige kan hive frem, når tiden er knap og sulten stor.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gerste
Gluten
Schwefeldioxide und Sulfite
Pesce
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Perlebyg

½ stk

Rødløg

75 g

Radiser

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Citron

1 stk

Dild

1 stk

Avocado

100 g

Koldrøget laks

75 ml

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

2 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3041 kJ
Kalorier (kcal)727 kcal
Fedt37.8 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat63.1 g
Sukker4.9 g
Kostfibre13.5 g
Protein22.7 g
Salt3 g
Potassium28.8 mg
Calcium17.2 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Kog perlebyg
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Tilsæt perlebyg, sænk til middel varme, og kog i 20-25 min, eller indtil 'al dente'. 

Hæld vand fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Sylt grøntsager
2

Imens, skær agurk og radiser i tynde skiver.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak dild fint. 

Bland hvidvinseddike, sukker, salt og et nip peber i en lille skål. 

Vend rødløg, radiser og agurk i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered avocado
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Lav dilddressing
4

Halver citron.

Bland halvdelen af dild, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Tilsæt dilddressing
5

Lad færdig perlebyg køle lidt af, og bland med dilddressing.

Server
6

Anret perlebyg, røget laks, avocado og syltede grøntsager i dybe tallerkener.

Top med fraiche, og drys med resterende dild.