Oplev et sandt smagsfyrværkeri med vores farverige Perlebygsalat med røget laks. Vi har designet denne skønne og fyldige bowl til at være både lækker og virkelig ubesværet, så du kan tilføje den til dine faste hits af opskrifter, du lige kan hive frem, når tiden er knap og sulten stor.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Perlebyg
½ stk
Rødløg
75 g
Radiser
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Citron
1 stk
Dild
1 stk
Avocado
100 g
Koldrøget laks
75 ml
Fraiche
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
2 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Tilsæt perlebyg, sænk til middel varme, og kog i 20-25 min, eller indtil 'al dente'.
Hæld vand fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær agurk og radiser i tynde skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak dild fint.
Bland hvidvinseddike, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
Vend rødløg, radiser og agurk i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Halver citron.
Bland halvdelen af dild, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Lad færdig perlebyg køle lidt af, og bland med dilddressing.
Anret perlebyg, røget laks, avocado og syltede grøntsager i dybe tallerkener.
Top med fraiche, og drys med resterende dild.