Skip to main content
Truffle pork tenderloin

Truffle pork tenderloin

with creamy mushroom tagliatelle

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Selleri
Mælk
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Kruspersille

250 g

Tagliatelle, frisk

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Mælk, Nøtter, Soja, Bløddyr, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Valnødder)

200 g

Østershatte

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

40 g

Rucola

8 ml

Trøffelolie

15 g

Misopasta

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

250 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold

Energi (kJ)4070 kJ
Kalorier (kcal)973 kcal
Fedt48 g
Mættet fedt25.1 g
Kulhydrat86.6 g
Sukker11.3 g
Kostfibre7.6 g
Protein54.5 g
Salt4.6 g
Potassium428.8 mg
Calcium14.3 mg
Iron0.5 mg

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6