Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med lækker toscansk laks, som vi krydrer med vores skønne paprika-krydderiblanding, Mamas Favorit. Vi serverer vores laks med cremet tagliatelle, som vi blander med calabresepesto, spinat, cherrytomater og bacon. Vi topper med høvlet ost og frisk oregano, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
60 g
Calabresepesto
(Indeholder: Mælk)
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
40 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder: Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
250 g
Tagliatelle, frisk
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Valnødder, Bløddyr, Mælk, Nøtter, Krebsdyr, Æg, Soja, Sennep, Fisk)
1 stk
Oregano
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Cherrytomater
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
140 g
Bacon, tern
60 g
spinat
½ stk
Peberfrugt
¼ tsk
Salt til fisk
½ dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Imens, skyl spinat.
Halver cherrytomater.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk oregano.
Opvarm samme stegepande (inklusive baconfedt) på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med halvdelen af Mamas Favorit og salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, calabresepesto, grøntsagsbouillon, resterende Mamas Favorit, salt og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og spinaten er faldet sammen.
Tilsæt pasta, cherrytomater, peberfrugt og bacon, og vend sammen.
Lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet, og tag panden af varmen.
Anret pasta og laks på tallerkener.
Top med høvlet ost og oregano.