Skip to main content
Toscansk inspireret laks og cremet tagliatelle
Toscansk inspireret laks og cremet tagliatelle

Toscansk inspireret laks og cremet tagliatelle

med sprød bacon og frisk oregano

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med lækker toscansk laks, som vi krydrer med vores skønne paprika-krydderiblanding, Mamas Favorit. Vi serverer vores laks med cremet tagliatelle, som vi blander med calabresepesto, spinat, cherrytomater og bacon. Vi topper med høvlet ost og frisk oregano, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Fisk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Calabresepesto

(Indeholder: Mælk)

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

250 g

Tagliatelle, frisk

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Valnødder, Bløddyr, Mælk, Nøtter, Krebsdyr, Æg, Soja, Sennep, Fisk)

1 stk

Oregano

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Cherrytomater

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

140 g

Bacon, tern

60 g

spinat

½ stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

½ dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)5413 kJ
Kalorier (kcal)1294 kcal
Fedt79.4 g
Mættet fedt32.8 g
Kulhydrat91.7 g
Sukker15.9 g
Protein60.7 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Forbered råvarer
2

Imens, skyl spinat.

Halver cherrytomater.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Steg fisk
3

Opvarm samme stegepande (inklusive baconfedt) på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med halvdelen af Mamas Favorit og salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, calabresepesto, grøntsagsbouillon, resterende Mamas Favorit, salt og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og spinaten er faldet sammen.

Tilsæt pasta, cherrytomater, peberfrugt og bacon, og vend sammen.

Lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet, og tag panden af varmen.

Server
6

Anret pasta og laks på tallerkener.

Top med høvlet ost og oregano.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image