HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTortelloni Primavera
topBanner
Tortelloni Primavera

Tortelloni Primavera

med cremet calabresesauce og frisk basilikum

Vi håber, at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret Tortelloni Primavera. Vi steger zucchini, cherrytomater, forårsløg, slikærter og hvidløg, og blander dem med tortelloni i en skøn sauce med calabresepesto og crème fraiche.

Tags:Under 650 kcalOne PanHurtigBørnevenligVegetarisk
Allergener:mælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

220 g

Zucchini

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

150 g

Sukkerærter

½ dåse

Tomatpuré

60 g

Calabresepesto

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholdermælk, æg, glutenKan indeholdesoja)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2615 kJ
Fedt23.91 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat77.1 g
Sukker20.7 g
Protein21.68 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Pres eller hak hvidløg fint. Pluk basilikum.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini, cherrytomater og det hvide forårsløg i 3-4 min. Tilsæt sukkerærter, hvidløg og det grønne forårsløg, og steg videre i 1-2 min. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

3

Opvarm samme stegepande på middel varme. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1-2 min.

4

Tilsæt calabresepesto, crème fraiche [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], tortelloni, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil pastaen er 'al dente'. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

5

Tilsæt stegte grøntsager, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt og peber.

6

Anret tortelloni i dybe tallerkener. Top med basilikum.