Lad os friste med en hurtig, men alligevel yderst velsmagende ret i aften. Vi steger gulerod og zucchini med karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk. Vi blander grøntsagerne med stegt svinekød og nudler i stegepanden, så alle smage blandes. Vi topper lækkerierne med koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Fuldkornsnudler
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
½ stk
Zucchini
1 pose
Koriander
300 g
Svinekamfilet
200 ml
Kokosmælk
30 g
Rød karrypasta
½ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak ingefær [½ stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander groft.
Skær svinekød i 1 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svinekød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 1-2 min. Tilsæt karrypasta, ingefær og hvidløg, og steg videre i 1-2 min.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil næsten møre. Hæld vand fra gennem en si, og kom nudler tilbage i gryden. TIP: Vend nudler med en smule olivenolie.
Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk og sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], og smag til med salt* og peber*. Tilsæt svinekød og nudler, og vend sammen.
Anret svinekødswok i dybe tallerkener. Drys med koriander.