HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThailandsk Svinekødswok
topBanner
Thailandsk svinekødswok

Thailandsk svinekødswok

med karrystegte grøntsager og frisk koriander

Lad os friste med en hurtig, men alligevel yderst velsmagende ret i aften. Vi steger gulerod og zucchini med karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk. Vi blander grøntsagerne med stegt svinekød og nudler i stegepanden, så alle smage blandes. Vi topper lækkerierne med koriander, og så har I en farverig, spændende middag at nyde!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

110 g

Zucchini

30 g

Rød karrypasta

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

½ stk

Ingefær

300 g

Svinekamfilet

2 stk

Gulerod

200 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker* (trin 5)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2443.8428 kJ
Kalorier (kcal)584.0925 kcal
Fedt44.714 g
Mættet fedt23.9 g
Kulhydrat16.3001 g
Sukker11.5 g
Protein33.662 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak ingefær [½ stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander groft.

2

Skær svinekød i 1 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svinekød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 1-2 min. Tilsæt karrypasta, ingefær og hvidløg, og steg videre i 1-2 min.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil næsten møre. Hæld vand fra gennem en si, og kom nudler tilbage i gryden. TIP: Vend nudler med en smule olivenolie.

5

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk og sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], og smag til med salt* og peber*. Tilsæt svinekød og nudler, og vend sammen.

6

Anret svinekødswok i dybe tallerkener. Drys med koriander.