topBanner
Thaikarry

Thaikarry

med kylling, jasminris & peanuts

Enkel opskrift på hjemmelavet thailandsk karry med kylling, gulerod og skalotteløg. Den gode smag kommer fra gul karrypasta og goan xacuti, som du koger sammen med kokosmælk. Server med jasminris og top med forårsløg og crunchy jordnødder, en lækker detalje, som børnene med sikkerhed kan lide.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:sennepjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Kyllingebrystfilet

150 g

Jasminris

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

125 ml

Kokosmælk

1 pose

Spinat

1 stk

Gulerod

1 stk

Skalotteløg

4 g

Goan xacuti

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Forårsløg

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2676 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat69 g
Sukker7 g
Protein45 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Hak skalotteløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Si vand fra.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved middelhøj varme.

Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kylling. Steg i 4-5 min.

4

Tilsæt karrypasta og goan xacuti. Steg i 1-2 min.

Tilsæt kokosmælk. Rør rundt. Bring i kog. Sænk til middel varme. Lad simre i 4-5 min.

5

Hak peanuts groft.

Rør spinat i gryden med karry, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ris og karry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og peanuts.