
Enkel opskrift på hjemmelavet thailandsk karry med kylling, gulerod og skalotteløg. Den gode smag kommer fra gul karrypasta og goan xacuti, som du koger sammen med kokosmælk. Server med jasminris og top med forårsløg og crunchy jordnødder, en lækker detalje, som børnene med sikkerhed kan lide.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Gulerod
60 g
Spinat
150 g
Jasminris
1 stk
Forårsløg
20 g
Peanuts
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Løg
125 ml
Kokosmælk

Hak skalotteløg fint. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Si vand fra.

Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt kylling. Steg i 4-5 min.

Tilsæt karrypasta og goan xacuti. Steg i 1-2 min. Tilsæt kokosmælk. Rør rundt. Bring i kog. Sænk til middel varme. Lad simre i 4-5 min.

Hak peanuts groft. Rør spinat i gryden med karry, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*.

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med forårsløg og peanuts.