HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThaikarry
topBanner
Thaikarry

Thaikarry

med kylling, jasminris & peanuts

Enkel opskrift på hjemmelavet thailandsk karry med kylling, gulerod og skalotteløg. Den gode smag kommer fra gul karrypasta og goan xacuti, som du koger sammen med kokosmælk. Server med jasminris og top med forårsløg og crunchy jordnødder, en lækker detalje, som børnene med sikkerhed kan lide.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:jordnøddersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Goan xacuti

150 g

Gulerod

20 g

Spinat

20 g

Jasminris

280 g

Forårsløg

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Kyllingebryst

Skalotteløg

Kokosmælk

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)428.27 kcal
Energi (kJ)1791.8815 kJ
Fedt2.305 g
Mættet fedt0.6 g
Kulhydrat61.705 g
Sukker1 g
Protein39.349 g
Salt1.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak skalotteløg fint. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Snit forårsløg fint. Skær kylling i 2 cm tern på et andet skærebræt.

2

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Si vand fra. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved middelhøj varme. Steg skalotteløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt kylling. Steg i 4-5 min.

4

Tilsæt karrypasta og goan xacuti. Steg i 1-2 min. Tilsæt kokosmælk. Rør rundt. Bring i kog. Sænk til middel varme. Lad simre i 4-5 min.

5

Hak peanuts groft. Rør spinat i gryden med karry, når der er 1 min tilbage. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Top med forårsløg og peanuts.