Vores Thai-rejesalat og sprøde kylling bringer de autentiske og livlige smage fra Thailandsk streetfood direkte ind i dit køkken – perfekt, når du har lyst til noget eksotisk, lækkert og anderledes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kongerejer
75 g
Rødkål, skåret
500 g
Kartofler
25 g
Honning
1 stk
Lime
1 stk
Mynte & koriander
10 g
Sesamfrø
25 g
Panko
30 g
Rød karrypasta
1 stk
Gulerod
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Agurk
1 stk
Forårsløg
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
280 g
Kyllingebryst
½ tsk
Salt til kartofler
2 dl
Mel til panering
¼ tsk
Salt til mel
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Sukker til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær agurk (uskrællet) i 1 cm stave.
Hak mynte og koriander groft.
Halver lime.
Snit forårsløg fint.
Bland rødkål, gulerod, agurk, mynte, koriander, et stort skvæt limesaft, sukker, salt og et nip peber i en stor skål.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko og Goan Xacuti i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Krydr med et nip salt.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med rød karrypasta, honning og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Vend færdige fritter med sesamfrø.
Skær kylling i tynde skiver.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret fritter, kylling og salat på tallerkener.
Top salat med rejer og forårsløg.
Server med asiatisk mayonnaise.