Tex Mex-inspireret oksekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex Mex-inspireret oksekødspasta

Tex Mex-inspireret oksekødspasta

med krydret flødesauce og frisk forårsløg

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på Tex Mex-inspireret oksekødspasta med peberfrugt, forårsløg, tomater og mornaysauce. Aftenens pasta er rørformet Rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi blander pasta med oksekød, sauce og grøntsager i stegepanden, og så er maden færdig.

Tags:
Prepped in 10
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

225 g

Hakket oksekød

5 g

Tex-Mex

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3205 kJ
Kalorier (kcal)766 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker14.1 g
Protein37.5 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekød
2

Skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og peberfrugt med Tex-Mex og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], mornaysauce, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip chiliflager, og rør rundt.

Sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdig. 

Tilsæt pasta og pastavand, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og et nip chiliflager.