Skip to main content
Svineschnitzel og sprøde ostetoppede kartofler

Svineschnitzel og sprøde ostetoppede kartofler

med sauterede grøntsager og citrondressing

Begiv dig ud på en madoplevelse i den kulinariske verden med vores Svineschnitzel og sprøde ostetoppede kartofler. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, og gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

150 g

Rosenkål

1 stk

Bredbladet persille

100 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Æg, Sennep Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

250 g

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til grøntsager

2 spsk

Vand til glaze

Næringsindhold

Energi (kJ)3684 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat62.9 g
Sukker14.1 g
Kostfibre10.9 g
Protein54.9 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.7 g
Potassium283.8 mg
Calcium51.5 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Drys med cheddar/gouda, når de har 5 min tilbage i ovnen.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner svinekød
2

Imens, læg svinekød mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 1 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og BBQ-krydderi i en tredje dyb tallerken.

Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en ren tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Forbered grøntsager
3

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i kvarte.

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Hak persille fint.

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
5

Imens, opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg rosenkål og broccoli med salt og et nip peber i 3-4 min

Tilsæt smør og vand, og steg i 1 min, eller indtil grøntsagerne er glaserede.

6

Anret kartofler, svinekød og grøntsager på tallerkener.

Top med persille.

Server med citrondressing.