Begiv dig ud på en madoplevelse i den kulinariske verden med vores Svineschnitzel og sprøde ostetoppede kartofler. Denne opskrift giver dig en chance for at eksperimentere med nye smage og teksturer, og gør dit køkken til en legeplads for kulinarisk opdagelse.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Små kartofler
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
300 g
Svineschnitzel
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)
150 g
Rosenkål
1 stk
Bredbladet persille
100 ml
Citrondressing med kærnemælk
(Indeholder: Mælk, Æg, Sennep Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)
250 g
Broccoli
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Smør til grøntsager
2 spsk
Vand til glaze
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Drys med cheddar/gouda, når de har 5 min tilbage i ovnen.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, læg svinekød mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 1 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og BBQ-krydderi i en tredje dyb tallerken.
Vend svinekød i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en ren tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i kvarte.
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Hak persille fint.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Imens, opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg rosenkål og broccoli med salt og et nip peber i 3-4 min
Tilsæt smør og vand, og steg i 1 min, eller indtil grøntsagerne er glaserede.
Anret kartofler, svinekød og grøntsager på tallerkener.
Top med persille.
Server med citrondressing.