HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle Toscana
topBanner
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med ovnbagte grøntsager og sprød pangrattato

Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg samt sprød hvidløgspangratto.

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:sellerimælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

110 g

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Tagliatelle

(IndeholderglutenKan indeholdeæg, soja, sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2832.2961 kJ
Kalorier (kcal)676.935 kcal
Fedt18.938 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat103.5072 g
Sukker18.7 g
Protein23.701 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

2

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko og finrevet ost under omrøring i 3 min, eller indtil gylden. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt Mamas Favorit og resterende hvidløg, og steg i 30 sek. Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], pastavand og grøntsagsbouillon, og krydr med stort nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], og rør rundt. Tag panden af varmen, tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.