
Tag en kulinarisk udflugt til verdenshistoriens vugge, og lad dine smagsløg smelte sammen med brisen fra den østlige Middelhavskyst. Vores taboulehsalat er fyldt med fiberrig bulgur og cremet hvid halloumi, som sammen med grønne skønheder som persille, mynte og sprøde kikærter får din vegetariske åre til at boble af vellyst.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Kikærter
1 pose
Bredbladet persille
15 g
Dukkah
4 g
Bouillon
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 pose
Mynte
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
2 stk
Tomat
200 g
Halloumi
1 stk
Citrusfrugt
150 g
Fraiche
1 spsk
Olivenolie
1.5 dl
Vand

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Dræn kikærter i en si. Bland kikærter, dukkah, et nip salt*, peber* og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Fordel kikærter på en bageplade med bagepapir, og bag i 10-15 min.

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og bulgur. Rør rundt, og tag gryden af varme. Lad hvile under låg i 10 min.

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 3-4 min på hver side.

Skær agurk og tomat i små tern. Hak persille (med stilk) fint. Bland agurk, tomat, bulgur, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål.

Skær citron i halve. Bland persille, fraiche, en smule citronsaft, salt* og peber* i en skål. Hak mynteblade [1/2 pose, 2 pers.] fint.

Anret bulgursalat på tallerkener. Top med kikærter, halloumi, persilledressing og mynte.