Skip to main content
Taboulehsalat

Taboulehsalat

med halloumi & sprøde kikærter

4.2
(26)

Tag en kulinarisk udflugt til verdenshistoriens vugge, og lad dine smagsløg smelte sammen med brisen fra den østlige Middelhavskyst. Vores taboulehsalat er fyldt med fiberrig bulgur og cremet hvid halloumi, som sammen med grønne skønheder som persille, mynte og sprøde kikærter får din vegetariske åre til at boble af vellyst.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

1 pose

Bredbladet persille

15 g

Dukkah

4 g

Bouillon

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

2 stk

Tomat

200 g

Halloumi

1 stk

Citrusfrugt

150 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

1.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)672.1 kcal
Energi (kJ)2811.9 kJ
Fedt35.5 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat43.3 g
Sukker3.9 g
Kostfibre12.1 g
Protein35.5 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Dræn kikærter i en si. Bland kikærter, dukkah, et nip salt*, peber* og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Fordel kikærter på en bageplade med bagepapir, og bag i 10-15 min.

Kog bulgur
2

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og bulgur. Rør rundt, og tag gryden af varme. Lad hvile under låg i 10 min.

Steg halloumi
3

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 3-4 min på hver side.

Lav salat
4

Skær agurk og tomat i små tern. Hak persille (med stilk) fint. Bland agurk, tomat, bulgur, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål.

Bland dressing
5

Skær citron i halve. Bland persille, fraiche, en smule citronsaft, salt* og peber* i en skål. Hak mynteblade [1/2 pose, 2 pers.] fint.

Server
6

Anret bulgursalat på tallerkener. Top med kikærter, halloumi, persilledressing og mynte.