topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydøstasiatisk svinekød

Sydøstasiatisk svinekød

med hvidløgskogte ris og stegte grøntsager

Det sydøstasiatiske køkken kendetegnes ved retter, der er nemme at tilberede med forskellige stærke aromatiske komponenter. Du får et eksempel på dette med denne spændende opskrift med masser af skønne ingredienser. Hvidløgsris passer sig selv på komfuret, imens vi steger kød og grøntsager med asiatiske krydderier, og så topper vi herlighederne med sort sesammayonnaise og frisk agurk. Det bliver ikke nemmere end dette at lave asiatisk mad!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

1 stk

Agurk

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Gulerod

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)704 kcal
Energi (kJ)2945 kJ
Fedt28.7 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat72.9 g
Sukker9.9 g
Protein38.4 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær agurk i tynde skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 2 min. Overfør til en skål.

Mariner kød
4

Skær svinekød i 2 cm strimler. Bland Ga-Laksa og en smule olivenolie* i en mellemstor skål, og vend svinekød i skålen.

Steg kød
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme, og tilsæt en smule olivenolie* ved behov. Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet. Tilsæt grøntsager, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener. Top med agurk. Dryp med sort sesammayonnaise.