HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSydøstasiatisk Svinekød
topBanner
Sydøstasiatisk svinekød

Sydøstasiatisk svinekød

med hvidløgskogte ris og stegte grøntsager

Det sydøstasiatiske køkken kendetegnes ved retter, der er nemme at tilberede med forskellige stærke aromatiske komponenter. Du får et eksempel på dette med denne spændende opskrift med masser af lækre ingredienser. Hvidløgsris passer sig selv på komfuret, imens vi steger kød og grøntsager med asiatiske krydderier, og blander en cremet dressing med mayo og soja. Det bliver ikke nemmere end dette at lave asiatisk mad!

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægsennepglutensojasesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svineschnitzel

200 g

Pak choi

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)685.035 kcal
Energi (kJ)2866.1868 kJ
Fedt25.977 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat72.8936 g
Sukker9.7 g
Protein40.045 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær agurk i tynde skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft. Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, og overfør til en lille skål. Bland mayonnaise og halvdelen af sojasauce i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2 min. Overfør til en skål.

5

Bland Ga-Laksa og en smule olivenolie* i en stor skål, og vend svinekød i skålen. Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min. Tilsæt stegte grøntsager, resterende sojasauce og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med sojamayonnaise. Top med agurk. Drys med sesamfrø.