topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydøstasiatisk svinekød

Sydøstasiatisk svinekød

med hvidløgskogte ris og stegte grøntsager

Det sydøstasiatiske køkken kendetegnes ved retter, der er nemme at tilberede med forskellige stærke aromatiske komponenter. Du får et eksempel på dette med denne spændende opskrift med masser af lækre ingredienser. Hvidløgsris passer sig selv på komfuret, imens vi steger kød og grøntsager med asiatiske krydderier, og blander en cremet dressing med mayo og soja. Det bliver ikke nemmere end dette at lave asiatisk mad!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Pak choi

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)685 kcal
Energi (kJ)2866 kJ
Fedt25.98 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat72.89 g
Sukker9.7 g
Protein39.6 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær agurk i tynde skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft. Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Bland sojamayonnaise
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, og overfør til en lille skål. Bland mayonnaise og halvdelen af sojasauce i en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2 min. Overfør til en skål.

Steg kød
5

Bland Ga-Laksa og en smule olivenolie* i en stor skål, og vend svinekød i skålen. Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min. Tilsæt stegte grøntsager, resterende sojasauce og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med sojamayonnaise. Top med agurk. Drys med sesamfrø.