HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSydøstasiatisk Kyllingelaksa
topBanner
Sydøstasiatisk kyllingelaksa

Sydøstasiatisk kyllingelaksa

med fyldige nudler og cremet kokossauce

I aften laver vi en skøn sydøstasiatisk kyllingelaksa med gulerod, pak choi, kokosmælk, karry, hvidløg, soja og vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Ga-Laksa. Vi blander vores laksa med fyldige fuldkornsnudler og topper med grøn pak choi og chili.

Tags:Under 650 kcalHurtigStærk
Allergener:GlutenSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingebryst, strimler

200 g

Pak choi

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ga-Laksa

4 g

Curry-on

½ g

Chiliflager

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

100 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2587 kJ
Fedt15.33 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat68.79 g
Sukker10.7 g
Protein48.55 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

2

Skær pak choi i 2 cm tern (adskil den grønne del fra den hvide). Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og det hvide pak choi i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ga-Laksa, Curry-on, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og steg videre i 1 min. TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde. Gem en smule nudelvand [1/2 dl |1 dl], og hæld resten fra.

5

Sænk til middel varme. Tilsæt kylling, kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce og nudelvand, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt nudler, og vend med sauce. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden.

6

Anret kyllingelaksa i dybe tallerkener. Top med det grønne pak choi. Drys med et nip chiliflager.